köpa vintagesymaskin

Det dröjer ett tag innan det kommer information om vad man skall tänka på när man köper en vintage / gammal symaskin.

I stället kan läsa om de 10 bästa anledningarna till varför just du skall köpa en vintage symaskin.
Klicka på länken för att gå till inlägget.
Varför köpa en vintage symaskin!

2 kommentarer:

 1. Hej,
  Jag sydde en del förr men nu bara lite för hushållsbehov. Tyvärr gick min Bernette sönder och jag vände mig till symaskinsXperten för att höra om den gick att laga. Han tipsade mjig om att istället satsa på en HQ klass 21. Jag visste inte om jag skulle tro mina öron, kan man våga köpa en så gammal maskin. Nu har jag kollat på olika forum och hitade tillslut din blogg och förstår att de gamla maskinerna är kvalitet. Känns dock viktigt för mig att kunna sy i stretstyger med fin söm. Jag har hittat en Singer 726 på Tradera. Den är inte lika gammal som dina exempel men vad tror du?
  MVH/Erica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej,
   Tyvärr så hamnar jag på litet djupt vatten när det gäller din fråga, då jag inte syr något alls i stretchtyger. Jag syr endast raksöm och zick-zack, det räcker för mitt behov.
   Mitt förslag är att du blir medlem och vänder dig med din fråga till Sysidans Forum [ http://www.sysidan.se/forum/ ], där finns det större möjligheter att få svar på din fråga från experter i ämnet, och med erfarenheter av att sy i stretchtyger.
   EH

   Radera